15 lis 2008

NORDIJSKI DANI U HRVATSKOJ 2008. – «ENERGETSKA UČINKOVITOST & OKOLIŠ»

Nordijska gospodarska komora u suradnji s veleposlanstvima  Danske, Islanda i Norveške te tvrtke Svea kanal, po peti put organizira konferencijski sajam «Nordijski dani u Hrvatskoj 2008.». Tema ovogodišnjih Nordijskih dana je «Energetska učinkovitost i okoliš», a konferencijski sajam će se održati u Zagrebu  od 24. do 25. studenog 2008. godine.

Na Konferenciji se očekuje sudjelovanje oko 70-100 tvrtki iz Danske, Finske, Islanda, Norveške i Švedske, kao i 300-500 tvrtki iz regije Jugoistočna Europa iz sektora energije i okoliša, koji će kroz individualne razgovore, prezentacije i seminare obrađivati slijedeće  teme: fosilna goriva, obnovljivi izvori energije, zaštita okoliša, energetska učinkovitost i upravljanje otpadom i otpadnim vodama. 

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na konferencijskom sajmu «Nordijski Dani u Hrvatskoj»,  molimo da se javite u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja  na tel: 621-978 ili na mail: [email protected]“>[email protected] zaključno s 15. studenim 2008. godine.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci