18 srp 2008

OBJAVLJEN NATJEČAJ FONDA ZA ZAŠTITU OKOLIŠA I ENERGETSKU UČINKOVITOST – FINANCIRANJE PROGRAMA I PROJEKATA U PODRUČJU ZAŠTITE OKOLIŠA ZA KUPNJU KANTI, KONTEJNERA, ZELENIH OTOKA I PRESS KONTEJNERA (ROLO KONTEJNERA)

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je natječaj za dodjelu financijskih sredstava za financiranje programa i projekata u području zaštite okoliša za kupnju kanti, kontejnera, zelenih otoka i press kontejnera (rolo kontejnera).

Korisnici sredstava mogu biti jedinice područne (regionalne) i lokalne samouprave i to onima koje se nalaze na područjima posebne državne skrbi Fond dodjeljuje sredstva u visini od 80% zaokružene investicije a preostali iznos od 20% dužna je osigurati jedinica lokalne samouprave. Jedinicama područne (regionalne) i lokalne samouprave čije su financijske mogućnosti ograničene Fond dodjeljuje sredstva u visini od 60% zaokružene investicije a preostali iznos od 40% dužna je osigurati jedinica lokalne samouprave. Ostalim jedinicama područne (regionalne) i lokalne samouprave Fond dodjeljuje sredstva u visini od 40% zaokružene investicije a preostali iznos od 60% dužna je osigurati jedinica lokalne samouprave.

Sredstva Fonda dodjeljuju se u visini do 600.000,00 kn uključujući PDV, dok je preostala sredstva dužna osigurati jedinica područne (regionalne) i lokalne samouprave.

Natječaj je otvoren do 11. rujna 2008. godine.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na tel. 01/5391-888, 01/5391-878, 01/5391-889, putem e-maila: [email protected] ili na web stranici Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost http://www.fzoeu.hr/hrv/index.asp.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci