06 svi 2008

OTVOREN NATJEČAJ ZA DODJELU FINANCIJSKE POTPORE PROJEKTIMA I PROGRAMIMA RADA UDRUGA I PRAVNIH OSOBA U PROMIDŽBI LOVSTVA ZA 2008. GODINU

Ministarstvo regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva Republike Hrvatske raspisalo je natječaj za dodjelu financijske potpore projektima i programima rada udruga i pravnih osoba u promidžbi lovstva za 2008. godinu.

Korisnici Programa mogu biti udruge i pravne osobe koje promiču djelatnosti koje su po klasifikaciji u djelokrugu rada Ministarstva regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva, Uprave za lovstvo.

Namjena sredstava je dodjela financijske potpore udrugama i ostalim pravnim osobama u svrhu promidžbe lovstva u Republici Hrvatskoj kroz lovni turizam koji je važan dio cjelokupne turističke ponude.

Obrasci za prijavu mogu se dobiti u Upravi za lovstvo Ministarstva regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva u Ulici grada Vukovara 269, radnim danom od 10-13 sati. Ponude se podnose u roku 15 dana od objave u Narodnim novinama.

Sve dodatne informacije možete dobiti u PORI Razvojnoj agenciji Podravine i Prigorja za promicanje i provedbu razvojnih aktivnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji, na tel: 048/621-978.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci