06 svi 2008

OTVOREN NATJEČAJ ZA DODJELU NEPOVRATNIH NAMJENSKIH SREDSTAVA KAPITALNE POMOĆI ZA POTICANJE RAZVOJA I ODRŽIVOSTI INDUSTRIJSKE PRERADE DRVA REPUBLIKE HRVATSKE ZA 2008. GODINU

Ministarstvo regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva Republike Hrvatske objavilo je natječaj za dodjelu nepovratnih namjenskih sredstava kapitalne pomoći za poticanje razvoja i održivosti industrijske prerade drva Republike Hrvatske za 2008. godinu u ukupnom iznosu od 46.000.000 kn.

Nepovratna namjenska sredstva kapitalne pomoći industrijskoj preradi drva RH dodjeljuju se za slijedeće mjere:

– poboljšanje postojećih i razvoj novih proizvoda, postupaka i usluga

– racionalno korištenje drvne sirovine

– stvaranje branda drvnog sektora

– razvoj tehnologije i tehnoloških procesa i to za: istraživanje i razvoj, zaštitu okoliša i male i srednje poduzetnike.

Na natječaj se mogu prijaviti mala i srednja proizvodna trgovačka društva, obrti i zadruge industrijskih grana i djelatnosti: prerada drva, proizvodnja proizvoda od drva i pluta, proizvodnja namještaja i ostala prerađivačka industrija i uslužna trgovačka društva djelatnosti tehničko ispitivanje i analiza namještaja, dijelova za namještaj i ostalih proizvoda od drva. Podnositelji prijave moraju biti registrirani, sa sjedištem i vlastitom proizvodnjom u RH.

Prijavni obrazac i detaljnije informacije o natječaju i potrebnoj dokumentaciji možete dobiti na službenoj internetskoj stranici Ministarstva regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva Republike Hrvatske: www.mrrsvg.hr ili na broju telefona: 01/6109-545.

Sve dodatne informacije možete dobiti u PORI Razvojnoj agenciji Podravine i Prigorja za promicanje i provedbu razvojnih aktivnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji, na tel: 048/621-978.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci