12 pro 2007

PROJEKT EUQUALEN – ODRŽANE ZAVRŠNE RADIONICE RADNIH GRUPA

U srijedu 12. prosinca u prostorijama HGK Županijske komore Koprivnica u okviru provedbe projekta EUQUALEN održane su završne radionice triju radnih grupa – Osnivanje i djelovanje Garantnog fonda u Koprivničko-križevačkoj županiji, Uključivanje poduzetničke kulture u sve razine sustava obrazovanja i Zaštita okoliša.

Na završnim radionicama napravljen je kratak rezime rada Radnih grupa u proteklih godinu dana, te su prezentirani rezultati rada Radnih grupa, odnosno projektni prijedlozi.

Tako je u okviru rada Radne grupe Osnivanje i djelovanje Garantnog fonda kao konačni rezultat rada Radne grupe izrađen prijedlog modela garantnog fonda Koprivničko-križevačke županije.

Radna grupa na temu Uključivanje poduzetničke kulture u sve razine sustava obrazovanja izradila je projektni prijedlog Poduzetnička kultura i kako je uključiti u sve razine sustava obrazovanja koji obuhvaća izradu vodiča – nastavnih materijala – kataloga ideja za sve zainteresirane koji rade u sustavu obrazovanja, proljetnu školu edukacije o (u) poduzetništvu, te razmjenu iskustava s partnerom iz Italije (i iz drugih zemalja iz Europe).

Na završnoj radionici Radne grupe Zaštita okoliša kroz kratki rezime aktivnosti rada Radne grupe prezentiran je i projekt ISEMM – Integrirani sustav monitoringa i upravljanja okolišem na kojem je uži sastav Radne grupe intenzivno radio tijekom ljetnih mjeseci i koji je početkom rujna kandidiran na Jadranski prekogranični program za susjedstvo Interreg-Cards/Phare, te prošao prvu fazu evaluacije.

PROJEKT EUQUALEN - ODRŽANE ZAVRŠNE RADIONICE RADNIH GRUPA

PROJEKT EUQUALEN - ODRŽANE ZAVRŠNE RADIONICE RADNIH GRUPA

PROJEKT EUQUALEN - ODRŽANE ZAVRŠNE RADIONICE RADNIH GRUPA
Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci