02 svi 2024

40. SJEDNICA UPRAVNOG VIJEĆA PORE REGIONALNE RAZVOJNE AGENCIJE KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE

Dnevni red 40. sjednice Upravnog vijeća PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije

Zaključci s 40. sjednice Upravnog vijeća PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije

Na 40. sjednici Upravnog vijeća PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije održanoj 30. travnja 2024. godine elektroničkim putem donesena je Odluka o davanju suglasnosti ravnateljici PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije za sklapanje Dodatka br. 8 Ugovora o javnoj nabavi usluge izrade projektno-tehničke dokumentacije za osnovne i srednje škole kojima je Koprivničko-križevačka županija osnivač za Grupe 3, 4, 5, 6 i 7 s Uredom ovlaštenog arhitekta Jurice Hajdarovića i Odluka o davanju suglasnosti ravnateljici PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije za sklapanje Dodatka br 7. Ugovora o javnoj nabavi usluge izrade projektno-tehničke dokumentacije za osnovne i srednje škole kojima je Koprivničko-križevačka županija osnivač za Grupe 1 i 2 sa zajednicom ponuditelja Building d.o.o. i Tesla d.o.o.

Odluka o davanju suglasnosti ravnateljici PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije za sklapanje Dodatka br. 8 Ugovora o javnoj nabavi usluge izrade projektno-tehničke dokumentacije za osnovne i srednje škole kojima je Koprivničko-križevačka županija osnivač za Grupe 3, 4, 5, 6 i 7 s Uredom ovlaštenog arhitekta Jurice Hajdarovića

Odluka o davanju suglasnosti ravnateljici PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije za sklapanje Dodatka br 7. Ugovora o javnoj nabavi usluge izrade projektno-tehničke dokumentacije za osnovne i srednje škole kojima je Koprivničko-križevačka županija osnivač za Grupe 1 i 2 sa zajednicom ponuditelja Building d.o.o. i Tesla d.o.o.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci