28 ožu 2024

39. SJEDNICA UPRAVNOG VIJEĆA PORE REGIONALNE RAZVOJNE AGENCIJE KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE

Dnevni red 39. sjednice Upravnog vijeća PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije

Zaključci s 39. sjednice Upravnog vijeća PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije

Na 39. sjednici Upravnog vijeća PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije održanoj 27. ožujka 2024. godine usvojeni su zapisnici s 37. i 38. sjednice Upravnog vijeća PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije, donesene su Odluka o davanju suglasnosti ravnateljici PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije za sudjelovanje PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije kao projektnog partnera u projektnom prijedlogu „Finance for Social EU“ koji se prijavljuje na 3. poziv na dostavu projektnih prijedloga Programa međuregionalne suradnje Interreg Europe 2021.-2027., Odluka o davanju suglasnosti ravnateljici PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije za sudjelovanje PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije kao projektnog partnera u projektnom prijedlogu „DANAMI – Microplastics Alert and Mitigation Initiative“ koji se prijavljuje na 2. poziv na dostavu projektnih prijedloga Interreg Danube Programa  2021.-2027., Odluka o davanju suglasnosti ravnateljici PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije za sudjelovanje PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije kao projektnog partnera u projektnom prijedlogu „RURAL_TREASURE Time to take a measure, to preserve the rural treasure“ koji se prijavljuje na 2. poziv na dostavu projektnih prijedloga Interreg Danube Programa  2021.-2027., Odluka o davanju suglasnosti ravnateljici PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije za sudjelovanje PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije kao projektnog partnera u projektnom prijedlogu „YSCP Young, Skilled and Circular Project“ koji se prijavljuje na 2. poziv na dostavu projektnih prijedloga Interreg Danube Programa  2021.-2027., te su, također, donesene Odluka o davanju suglasnosti ravnateljici PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije za novo zapošljavanje, raspisivanje natječaja, izbor pripravnika/ce radi obavljanja poslova Suradnika/ca za razvojne projekte i sklapanje ugovora o radu na određeno razdoblje od 12 mjeseci – 1 izvršitelj/ica, Odluka o davanju suglasnosti ravnateljici PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije za sklapanje Dodatka br. 6 Ugovora o javnoj nabavi usluge izrade projektno-tehničke dokumentacije za osnovne i srednje škole kojima je Koprivničko-križevačka županija osnivač za Grupu 1 i 2 sa zajednicom ponuditelja BUILDING d.o.o. i TESLA d.o.o. i Odluka o davanju suglasnosti ravnateljici PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije za sklapanje Dodatka br. 7 Ugovora o javnoj nabavi usluge izrade projektno-tehničke dokumentacije za osnovne i srednje škole kojima je Koprivničko-križevačka županija osnivač za Grupe 3, 4, 5, 6 i 7 s Uredom ovlaštenog arhitekta Jurice Hajdarovića.

 

 

 

 

 

 

 

 

Odluka o davanju suglasnosti ravnateljici PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije za sudjelovanje PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije kao projektnog partnera u projektnom prijedlogu „Finance for Social EU“ koji se prijavljuje na 3. poziv na dostavu projektnih prijedloga Programa međuregionalne suradnje Interreg Europe 2021.-2027.

Odluka o davanju suglasnosti ravnateljici PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije za sudjelovanje PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije kao projektnog partnera u projektnom prijedlogu „DANAMI – Microplastics Alert and Mitigation Initiative“ koji se prijavljuje na 2. poziv na dostavu projektnih prijedloga Interreg Danube Programa  2021.-2027.

Odluka o davanju suglasnosti ravnateljici PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije za sudjelovanje PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije kao projektnog partnera u projektnom prijedlogu „RURAL_TREASURE Time to take a measure, to preserve the rural treasure“ koji se prijavljuje na 2. poziv na dostavu projektnih prijedloga Interreg Danube Programa  2021.-2027.

Odluka o davanju suglasnosti ravnateljici PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije za sudjelovanje PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije kao projektnog partnera u projektnom prijedlogu „YSCP Young, Skilled and Circular Project“ koji se prijavljuje na 2. poziv na dostavu projektnih prijedloga Interreg Danube Programa  2021.-2027.

Odluka o davanju suglasnosti ravnateljici PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije za novo zapošljavanje, raspisivanje natječaja, izbor pripravnika/ce radi obavljanja poslova Suradnika/ca za razvojne projekte i sklapanje ugovora o radu na određeno razdoblje od 12 mjeseci – 1 izvršitelj/ica

Odluka o davanju suglasnosti ravnateljici PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije za sklapanje Dodatka br. 6 Ugovora o javnoj nabavi usluge izrade projektno-tehničke dokumentacije za osnovne i srednje škole kojima je Koprivničko-križevačka županija osnivač za Grupu 1 i 2 sa zajednicom ponuditelja BUILDING d.o.o. i TESLA d.o.o.

Odluka o davanju suglasnosti ravnateljici PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije za sklapanje Dodatka br. 7 Ugovora o javnoj nabavi usluge izrade projektno-tehničke dokumentacije za osnovne i srednje škole kojima je Koprivničko-križevačka županija osnivač za Grupe 3, 4, 5, 6 i 7 s Uredom ovlaštenog arhitekta Jurice Hajdarovića

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci