29 ožu 2024

OBJAVA PRVE IZMJENE I DOPUNE NATJEČAJNE DOKUMENTACIJE POZIVA NA DODJELU BESPOVRATNIH SREDSTAVA „TRANSFORMACIJA I JAČANJE KONKURENTNOSTI KULTURNIH I KREATIVNIH INDUSTRIJA“ I NOVI ROK ZA PODNOŠENJE PROJEKTNOG PRIJEDLOGA

Ministarstvo kulture i medija objavilo je 1. izmjenu natječajne dokumentacije Poziva na dodjelu bespovratnih sredstava „Transformacija i jačanje konkurentnosti kulturnih i kreativnih industrija“.

Dokument s popisom izmjena, kao i nove važeće verzije natječajne dokumentacije, dostupni su za preuzimanje na mrežnoj stranici sustava eNPOO: GRUPA A i GRUPA B.

Kao novi dokument u obje grupe Poziva (A i B) uvodi se Dodatak 1.1. Prijavnog obrasca  kojeg obavezno moraju ispuniti i podnijeti prijavitelji koji su obrtnici i fizičke osobe izvan radnog odnosa koje obavljaju djelatnosti slobodnih zanimanja i članovi su jedne od umjetničkih strukovnih udruga na temelju čijih potvrda se ostvaruju porezne olakšice.

Kako bi prijavitelji imali dovoljno vremena za prilagodbu svojih projektnih prijedloga, početak zaprimanja projektnih prijava pomaknut je na dan 30. travnja 2024. (od 8:00h), a prijave će se moći podnositi do dana 1. srpnja 2024. godine (do 16:00h).

Više informacija dostupno je OVDJE i OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci