30 sij 2024

OBAVIJEST POTENCIJALNIM KORISNICIMA INTERVENCIJA U SEKTORU VINA

APPRRR poziva sve potencijalne podnositelje zahtjeva za potporu za intervencije:

58.1.a.01. – Restrukturiranje i konverzija vinograda
58.1.k.01. – Promidžba
58.1.h.01. – Informiranje
koji nemaju pristup AGRONET-u, da ga zatraže slanjem obrasca Zahtjeva za upis u evidenciju korisnika zajedničke organizacije tržišta na e-mail adresu: [email protected], jer će se zahtjevi za potpore za intervencije u sektoru vina zaprimati putem AGRONET-a.

Obrazac Zahtjeva za upis u evidenciju korisnika zajedničke organizacije tržišta potrebno je ispuniti, potpisati i ovjeriti te scan potpisanog i ovjerenog dokumenta poslati na gore navedenu e-mail adresu.

Obrazac Zahtjeva za upis u evidenciju korisnika zajedničke organizacije tržišta možete preuzeti ovdje.

Ukoliko imate omogućen pristup AGRONET-u, ali nemate aktiviranu karticu „Zajednička organizacija tržišta“, isto možete zatražiti podnošenjem obrasca Zahtjeva za upis u evidenciju korisnika zajedničke organizacije tržišta putem gore navedene e-mail adrese, u kojem ćete naznačiti da tražite pristup kartici „Zajednička organizacija tržišta“.

Svim korisnicima koji su dosad sudjelovali u natječajima za mjere iz Vinske omotnice  i koji imaju pristup AGRONET-u, a nemaju aktiviranu karticu „Zajednička organizacija tržišta“, automatski će biti omogućen pristup istoj.

Više informacija možete pronaći na linku: https://ruralnirazvoj.hr/obavijest-potencijalnim-korisnicima-intervencija-u-sektoru-vina/

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci