21 stu 2023

OBJAVLJEN POZIV ZA PREDLAGANJE UMJETNIČKIH PROGRAMA I/ILI UMJETNIČKO-EDUKATIVNIH RADIONICA ZA RUKSAK (PUN) KULTURE – UMJETNOST I KULTURA U VRTIĆU I ŠKOLI, NACIONALNI DOPUNSKI PROGRAM U VRTIĆIMA TE OSNOVNIM I SREDNJIM ŠKOLAMA U REPUBLICI HRVATSKOJ ZA 2024. GODINU

Dana 21. studenog 2023. godine Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske objavilo je Poziv za predlaganje umjetničkih programa i/ili umjetničko-edukativnih radionica za Ruksak (pun) kulture – umjetnost i kultura u vrtiću i školi, nacionalni dopunski program u vrtićima te osnovnim i srednjim školama u Republici Hrvatskoj za 2024. godinu.

Ruksak (pun) kulture je umjetnički program vezan uz umjetnost i kulturu, a u hrvatskim vrtićima i školama provodit će ga stručnjaci različitih umjetničkih područja (književnici, likovni, kazališni, glazbeni, plesni, filmski i drugi umjetnici te studenti umjetničkih akademija ili drugih fakulteta koji pokrivaju predmetne djelatnosti) koje program Ruksak (pun) kulture uključuje.

Pravo podnošenja prijava na temelju ovog Poziva imaju sve pravne i fizičke osobe koje obavljaju djelatnosti u kulturi na području Republike Hrvatske.

Prijave se podnose u elektroničkom obliku na online obrascu br. 23 (e-prijavnici) naziva Prijavnica za program Ruksak (pun) kulture za 2024. godinu, koji je dostupan na mrežnim stranicama Ministarstva kulture i medija (https://e-prijavnice.min-kulture.hr/e-pisarnica).

Prijave na temelju ovog Poziva mogu se podnositi od dana objave 21. studenog do 22. prosinca 2023. godine do 17 sati.

Više informacija o objavljenom pozivu dostupno je OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci