25 svi 2023

NAJAVA LIKOVNE RADIONICE U KNJIŽNICI FRAN GALOVIĆ KOPRIVNICA NA TEMU „NACRTAJ EU PROJEKT“

Dana 01. lipnja 2023. godine u Knjižnici i čitaonici Fran Galović Koprivnica s početkom u 17,30 sati održat će se likovna radionica pod nazivom „Nacrtaj EU projekt“ na kojoj će sudjelovati učenici nižih razreda osnovnih škola.

Organizatori ove likovne radionice su Knjižnica i čitaonica Fran Galović Koprivnica, Gradska knjižnica Zadar, Europe Direct Koprivničko-križevačke županije, Europe Direct Zadar,  Razvojna agencija PORA  KKŽ i Agencija za razvoj zadarske županije ZADRA NOVA.

Predstavnici Europe Directa KKŽ i Razvojne agencije PORE KKŽ na ovoj će likovnoj radionici učenicima nižih razredima osnovnih škola predstaviti po tri EU projekta s područja naše županije koja su financirana sredstvima iz EU fondova, a oni će nakon toga odabrati koji od ta tri projekta žele naslikati.

Istu takvu aktivnost provoditi će i Gradska knjižnica Zadar u suradnji s Europe Direct Zadar i Agencijom za razvoj zadarske županije ZADRA NOVA.

Glavni cilj ovih radionica biti će izrada likovnih radova na temu EU projekata, koji će krajem lipnja i tijekom srpnja 2023. godine biti izloženi u koprivničkoj i zadarskoj knjižnici, a čime će ujedno i započeti obilježavanje „10 godina od ulaska RH u EU“.

 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci