04 svi 2023

POZIV NA KONFERENCIJU „PROGRAMI UNIJE 2021. – 2027. MOGUĆNOSTI FINANCIRANJA I SINERGIJA S PROGRAMIMA KOHEZIJSKE POLITIKE“

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja, Ministarstvom zdravstva, Središnjim državnim uredom za demografiju i mlade, Agencijom za mobilnost i programe EU, Ministarstvom kulture i medija, Ministarstvom gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstvom unutarnjih poslova, Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo i Uredom za udruge VRH, organizira konferenciju pod nazivom „Programi Unije 2021. – 2027. – Mogućnosti financiranja i sinergija s programima Kohezijske politike“ koja će se održati u utorak, 23. svibnja 2023. godine, s početkom u 10.00 sati u hotelu Sheraton u Zagrebu.

Na konferenciji će se predstaviti Programi Unije dostupni u novom višegodišnjem financijskom razdoblju 2021. – 2027., navesti primjeri dobre prakse te pružiti mogućnost za neposredan kontakt s predstavnicima nadležnih tijela.

Na konferenciju se možete prijaviti registracijom na sljedećoj poveznici Prijava. Broj sudionika za praćenje konferencije uživo ograničen je na 300 te su prijave otvorene do popunjena slobodnih mjesta.  Konferenciju će biti moguće pratiti i putem video prijenosa, a poveznica će biti dostupna na službenim stranicama Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.

Više informacija dostupno je OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci