27 tra 2023

OBJAVLJEN POZIV ZA PREDLAGANJE PROGRAMA KOJI OMOGUĆUJU PRISTUP I DOSTUPNOST KULTURNIH SADRŽAJA ZA OSOBE S INVALIDITETOM I DJECU I MLADE S TEŠKOĆAMA U RAZVOJU U REPUBLICI HRVATSKOJ U 2023. GODINI

Ministarstvo kulture i medija objavilo je Poziv za predlaganje programa koji omogućuju pristup i dostupnost kulturnih sadržaja za osobe s invaliditetom i djecu i mlade s teškoćama u razvoju u Republici Hrvatskoj.

Prihvatljivi prijavitelji na temelju ovoga Poziva su organizacije civilnog društva (umjetničke organizacije, zaklade i udruge koje djeluju u području kulture i umjetnosti i socijalne djelatnosti) koje imaju sjedište i obavljaju djelatnosti na području Republike Hrvatske.

Prihvatljive aktivnosti su programske aktivnosti kojima je cilj prilagodba umjetničkog i/ili kulturnog sadržaja za osobe s jednom ili više vrsta invaliditeta i djecu i mlade s jednom ili više teškoća u razvoju, vidljivost prilagođenih i/ili dostupnih programa za osobe s invaliditetom i djecu i mlade s teškoćama u razvoju, promicanje vrijednosti ravnopravnog pristupa i dostupnosti kulture.

Rok podnošenja prijave je 27. svibnja 2023. godine do 17 sati.

Više informacija o Pozivu dostupno je OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci