24 ožu 2023

OBJAVLJEN JAVNI POZIV ZA SUFINANCIRANJE PROVEDBE EU PROJEKATA NA REGIONALNOJ I LOKALNOJ RAZINI

Dana 24. ožujka 2023. godine Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije objavilo Javni poziv za sufinanciranje provedbe EU projekata na regionalnoj i lokalnoj razini u 2023. godini prema Programu sufinanciranja provedbe EU projekata na regionalnoj i lokalnoj razini.

Predmet Programa je dodjela sredstava za sufinanciranje provedbe EU projekata na lokalnoj i regionalnoj razini Korisnicima koji imaju sklopljen ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za provedbu EU projekata sufinanciranih sredstvima ESIF-a za programsko razdoblje 2014.-2020. i projekata financiranih u sklopu  Švicarsko-hrvatskog programa suradnje, te Financijskih mehanizama EGP-a i Kraljevine Norveške.

Ukupni raspoloživi iznos sredstava u okviru ovog Poziva je 50.000.000,00 EUR.

Prihvatljivi Korisnici su:

  • jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave;
  • pravne osobe u većinskom vlasništvu ili suvlasništvu jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave;
  • ustanove čiji su osnivači jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave.

Poziv je otvoren od 24. ožujka 2023. godine do 30. travnja 2023. godine.

Sredstva se kroz Poziv dodjeljuju na temelju podnesenog zahtjeva za sufinanciranje provedbe EU projekta, koji se zaprima do 30. travnja 2023. godine. Zahtjev, sa svom potrebnom dokumentacijom, šalje se preporučeno putem pošte, dostavljačem ili osobnom predajom u pisarnici Ministarstva u zatvorenoj omotnici, i u elektroničkom obliku na sljedeću e-mail adresu: [email protected].

Više informacija o objavljenom Pozivu dostupno je OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci