09 ožu 2023

NAJAVA ONLINE INFORMATIVNE RADIONICE U OKVIRU POZIVA NA DODJELU BESPOVRATNIH SREDSTAVA „ENERGETSKA OBNOVA ZGRADA SA STATUSOM KULTURNOG DOBRA“

Ministarstvo kulture i medija organizirat će online informativnu radionicu za potencijalne prijavitelje (ustanove u kulturi) putem aplikacije Microsoft Teams. Online informativna radionica održat će se u četvrtak, 23. ožujka 2023., a predviđeno trajanje je od 10 do 12 sati.

Svrha online informativne radionice je detaljnije informirati potencijalne prijavitelje o ciljevima i kriterijima natječaja te procedurama za prijavu, ocjenjivanje i provedbu projekata. Sudjelovanje na online informativnoj radionici je besplatno.

Za prijavu sudjelovanja potrebno je popuniti prijavni obrazac i poslati ga na adresu elektroničke pošte: [email protected]. U obzir će se uzimati prijave pristigle do 21. ožujka 2023. odnosno do popunjenosti kapaciteta prema redoslijedu zaprimanja.

Prihvatljivi sudionici će putem elektroničke pošte zaprimiti potvrdu o prihvaćanju prijave te uputu o načinu prisustvovanja i sudjelovanja na online informativnoj radionici.

Više informacija o navedenom dostupno je OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci