27 velj 2023

NAJAVA ODRŽAVANJA PROMOCIJE NOVOG PROGRAMA UČINKOVITI LJUDSKI POTENCIJALI 2021.-2027.

Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, Upravljačko tijelo Programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2021.-2027.“, objavilo je poziv na promociju novog Programa koja će se održati tijekom ožujka u nekoliko gradova diljem Republike Hrvatske.

Cilj je predstaviti mogućnosti koje su nam na raspolaganju iz Europskog socijalnog fonda plus za novo sedmogodišnje programsko razdoblje.

Svi sudionici će se upoznati s osnovnim informacijama o mogućnostima financiranja iz ESF+ kroz prezentaciju i panel raspravu predstavnika nadležnih tijela u sustavu provedbe ESF+ te dobiti informacije o ključnim aktivnostima i pozivima planiranim za 2023. godinu.

Osim predstavljanja mogućnosti financiranja u okviru Programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2021.-2027.“, predviđeno je i predstavljanje  rezultata i iskustva korisnika ESF-a iz prethodnog financijskog razdoblja.

Broj mjesta je ograničen, a više detalja o točnom vremenu i mjestu događanja s poveznicom za prijave za ostale gradove bit će objavljeno u narednim danima.

Više informacija i raspored predavanja po gradovima možete pronaći ovdje.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci