22 velj 2023

OBJAVLJEN JAVNI POZIV ZA ISKAZ INTERESA ZA SUDJELOVANJEM U REGIONALNIM LANCIMA VRIJEDNOSTI SJEVERNE HRVATSKE

Nakon donošenja Plana za industrijsku tranziciju Sjeverne Hrvatske i provedenog inicijalnog mapiranja regionalnih lanaca vrijednosti (RLV), MRRFEU raspisalo kontinuirano otvoren javni poziv za iskaz interesa za sudjelovanjem u regionalnim lancima vrijednosti Sjeverne Hrvatske.

Javni poziv usmjeren je na poduzetnike, ali i druge dionike iz Sjeverne Hrvatske koji svojim radom doprinose usmjeravanju regionalnog gospodarstva prema prioritetnim nišama definiranima u okviru Plana za industrijsku tranziciju Sjeverne Hrvatske.

Iskaz interesa za sudjelovanjem u RLV-ovima omogućuje poduzetnicima i ostalim aktivnim dionicima da na vrijeme budu informirani o mogućnostima financiranja i otvorenim javnim pozivima te da uspješno koriste EU sredstva.

U okviru Plana identificirani su RLV u koje će se usmjeriti bespovratna sredstva iz fondova Europske unije namijenjena industrijskoj tranziciji u okviru Integriranog teritorijalnog programa (ITP) 2021. – 2027.

RLV Sjeverne Hrvatske su:

Više informacije dostupno je OVDJE.

 

OBJAVLJEN DOKUMENT „UČESTALA PITANJA I ODGOVORI“

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je dokument Učestala pitanja i odgovori vezana uz proces Industrijske tranzicije.

Više informacija dostupno je OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci