28 stu 2022

NATJEČAJ ZA DODJELU SREDSTAVA JEDINICAMA LOKALNE SAMOUPRAVE ZA OPREMANJE PARKOVA ZA VJEŽBANJE NA OTVORENOM

Hrvatska lutrija d.o.o. objavila je Natječaj za dodjelu sredstava jedinicama lokalne samouprave za opremanje parkova za vježbanje na otvorenom.

Ukupni raspoloživi iznos sredstava po ovom Natječaju iznosi 1.898.694,00 HRK (252.000,00 EUR). Iznos financijskih sredstava koji će se dodijeliti i isplatiti jednoj jedinici lokalne samouprave u svakoj županiji može iznositi najviše do 90.414,00 HRK (12.000,00 EUR).

Prihvatljivi prijavitelji su jedinice lokalne samouprave u Republici Hrvatskoj.

Prihvatljivi troškovi su troškovi nastali u svrhu realizacije projekta koji se odnose na kupnju, dobavu i postavljanje fiksne opreme i sprava za vježbanje na otvorenom. Oprema i sprave za vježbanje mogu sadržavati kombinaciju opreme za vježbanje tipa street workout i fitness sprava za vježbanje na otvorenom. Minimalno jedna od sprava mora biti namijenjena  osobama s invaliditetom.

Neprihvatljivi troškovi su troškovi izvođenja pripremnih građevinskih radova i završnih radova te je obveza odabranog podnositelja da o svom trošku izvede sve potrebne pripremne i završne radove za postavljanje sprava za vježbanje.

Rok za dostavu prijave na Natječaj je 9. prosinca 2022. godine do 15 sati.

Više informacija o Natječaju možete pronaći OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci