17 stu 2022

POZIV NA SUDJELOVANJE NA INFO DAN EUROPSKOG INOVACIJSKOG VIJEĆA (EIC)

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) organizira Info dan Europskog inovacijskog vijeća (EIC) u sklopu programa OBZOR EUROPA, koji pruža podršku vrhunskim inovatorima, poduzetnicima i malim tvrtkama, koji će se održati u četvrtak 15. prosinca 2022. godine s početkom u 9,30 sati u Hotelu Dubrovnik, Ljudevita Gaja 1, Zagreb.

Primarni cilj Info dana je omogućiti inovativnim tvrtkama, istraživačkim organizacijama, sveučilištima, malim i srednjim poduzećima te potencijalnim investitorima kako razviti poslovanje a sve u cilju poticanja europskog gospodarskog razvoja realizacijom inovativnih i vizionarskih ideja na tržištu.

Tim instrumentom putem programa OBZOR EUROPA Europska Komisija (EK) pruža podršku poduzetnicima s velikim potencijalom u razvoju visoko rizičnih, probojnih inovacija koje imaju utjecaj na oblikovanje novih tržišta i generiranje radnih mjesta, rasta i prosperiteta u Europi.

Poduzetnicima je podrška omogućena kroz bespovratna sredstva u vidu grant-ova ali i kroz program s kombiniranim financijama (bespovratna sredstva u kombinaciji s kapitalnim ulaganjima).

Sudjelovanje na info danu je besplatno, uz obaveznu prijavu putem poveznice.

Prijave se zaprimaju zaključno do 8. prosinca 2022. godine.

Više informacija o navedenom dostupno je OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci