17 stu 2022

MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE – OBJAVA 1. IZMJENE POZIVA NA DOSTAVU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA ZA DODJELU BESPOVRATNIH SREDSTAVA ZA ULAGANJE C.1.5. R1-I1 – IZGRADNJA I OPREMANJE LOGISTIČKO-DISTRIBUTIVNIH CENTARA ZA VOĆE I POVRĆE (REF. BR. NPOO.C1.5.R1-I1.02)

Ministarstvo poljoprivrede objavilo je 1. izmjene Poziva na dostavu projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstava za ulaganje C.1.5. R1-I1 – izgradnja i opremanje logističko-distributivnih centara za voće i povrće (ref. br. NPOO.C1.5.R1-I1.02) s cjelokupnom dokumentacijom.U dokumentu  „Prva izmjena Poziva – popis izmjena“ navedene su sve izmjene napravljene u dokumentaciji Poziva, a odnose se na sljedeće dokumente:

  • Prilog 1. Ugovor
  • Prilog 2. Opći uvjeti ugovora
  • Kodovi intervencija u sustavu eNPOO

Izmjene izvršene u Prilogu 1. Ugovor i Prilogu 2. Opći uvjeti ugovora se odnose na tehničko usklađivanje ugovora s uputama za prijavitelje što nema nikakvih posljedica na sam postupak dodjele bespovratnih sredstava.

Kodovi intervencija (DIMENZIJA 1 – PODRUČJE INTERVENCIJA) u okviru ovog Poziva se mijenjaju u sustavu eNPOO i nemaju utjecaj na postupak dodjele bespovratnih sredstava.

Više informacija o navedenom dostupno je OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci