04 lis 2022

JAVNI POZIV ŠKOLAMA ZA PROMOCIJU I JAČANJE KOMPETENCIJA STRUKOVNIH I UMJETNIČKIH ZANIMANJA ZA TURIZAM U 2022. GODINI

Ministarstvo turizma i sporta objavilo je Javni poziv školama za promociju i jačanje kompetencija strukovnih i umjetničkih zanimanja za turizam u 2022. godini.

Osnovni cilj Javnog poziva je jačanje kompetencija učenika srednjih strukovnih i umjetničkih škola i razvijanje svijesti o mogućnostima razvoja karijere u turizmu.

Ukupni raspoloživi iznos sredstava po ovom Javnom pozivu iznosi 1.000.000,00 kn.

Prihvatljivi prijavitelji su srednje strukovne, umjetničke i mješovite škole s učenicima upisanim isključivo u strukovna ili umjetnička zanimanja.

Prihvatljivi partneri su srednje strukovne, umjetničke i mješovite škole sa učenicima upisanim isključivo u strukovna ili umjetnička zanimanja, iz istog ili različitog obrazovnog sektora.

Prihvatljive aktivnosti u okviru ovog Javnog poziva su:

  1. povezivanje obrazovnog sustava i poslodavaca u turizmu;
  2. poboljšanje pristupačnosti turistima s invaliditetom;
  3. ublažavanje utjecaja turizma na klimu i okoliš i obratno.

Rok za dostavu prijava na Javni poziv je 2. studeni 2022. godine.

Više informacija o Javnom pozivu možete pronaći OVDJE.

 

IZMJENE JAVNOG POZIVA SREDNJIM STRUKOVNIM I UMJETNIČKIM ŠKOLAMA ZA PROMOCIJU I JAČANJE KOMPETENCIJA STRUKOVNIH ZANIMANJA ZA TURIZAM U 2022.

Ministarstvo turizma i sporta objavljuje Izmjenu javnog poziva Srednjim strukovnim i umjetničkim školama za promociju i jačanje kompetencija strukovnih zanimanja za turizam u 2022. inicijalno objavljenog 04. listopada 2022. godine. Navedene izmjene obuhvaćaju maksimalni iznos zatraženih i odobrenih sredstava određenih predmetnim Javnim pozivom.

Više informacija o navedenom kao i cjeloviti tekst izmijenjenog Poziva i Uputa za prijavitelje dostupno je OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci