27 ruj 2022

RAZVOJNA AGENCIJA PORA KKŽ OBILJEŽILA 16. TJEDAN CJELOŽIVOTNOG UČENJA U OKVIRU EUROPE DIRECT CENTRA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih od 26. rujna do 2. listopada 2022. godine u sklopu ESF projekta Promocija cjeloživotnog učenja faza II, organizira 16. Tjedan cjeloživotnog učenja, nacionalnu obrazovnu kampanju koja ima za cilj promovirati različite mogućnosti cjeloživotnog učenja u RH kao i neposredno i neformalno prenijeti poruku građanima o važnosti kontinuiranog obrazovanja i učenja.

Regionalni koordinator za Koprivničko-križevačku, Varaždinsku i Međimursku županiju i ove godine je Pučko otvoreno učilište Koprivnica.

PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije priključila se obilježavanju Tjedna cjeloživotnog učenja u okviru Europe Direct centra Koprivničko-križevačke županije, kroz prezentaciju na temu „Mogućnosti  studiranja, putovanja i razmjena u okviru Europskog dana jezika“.

Prezentaciji su prisustvovali učenici Gimnazije „Fran Galović“ Koprivnica i Obrtničke škole Koprivnica dok je prezentaciju održala Iva Perić iz Europskog doma Slavonski Brod kao dio mreže multiplikatora Eurodeska pri Agenciji za mobilnost i programe EU.

Projekt EUROPE DIRECT Centra Koprivničko-križevačke županije odobren je za financiranje u okviru Poziva na podnošenje prijedloga za odabir partnera koji će voditi EUROPE DIRECT u razdoblju 2021.-2025. EUROPE DIRECT Koprivničko-križevačke županije član je mreže EUROPE DIRECT u Hrvatskoj, koja je pak dio sveeuropske mreže centara.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci