07 ruj 2022

URED ZA UDRUGE – ODRŽAVANJE OSNOVNE RADIONICE „STANDARDI FINANCIRANJA I UGOVARANJA PROGRAMA I PROJEKATA OD INTERESA ZA OPĆE DOBRO KOJE PROVODE UDRUGE – I. MODUL“

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske obavještava da se u terminu od 14. do 16. rujna 2022. godine u Državnoj školi za javnu upravu održava osnovna radionica „Standardi financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge – I. modul“.

Trodnevna radionica održavat će se u trajanju od 24 trening sati, a svrha radionice je polaznike upoznati s pozitivnom praksom, standardima, mjerilima i kriterijima financiranja projekata i programa organizacija civilnoga društva iz javnih izvora (državnog i lokalnog proračuna i fondova EU).

Cilj radionice je osvijestiti mogućnosti kreiranja društvenih promjena kroz učinkovito planiranje i provedbu natječaja za financiranje projekata i programa organizacija civilnog društva iz javnih izvora.

Radionica je namijenjena službenicima koji surađuju s udrugama i drugim organizacijama civilnoga društva i nemaju prethodnog znanja o aktivnosti suradnje javne/lokalne uprave i organizacija civilnoga društva te službenicima koji imaju osnovno predznanje o navedenim temama, ali ga žele dodatno unaprijediti i osvježiti.

Više informacija kao i prijave na radionicu dostupne su OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci