12 svi

OBJAVLJEN POZIV ZA PRIJAVU PROJEKATA IZ PODRUČJA SIGURNOSTI CESTOVNOG PROMETA NA PODRUČJU REPUBLIKE HRVATSKE ZA 2022. GODINU

Ministarstvo unutarnjih poslova objavilo je Poziv za prijavu projekata iz područja sigurnosti cestovnog prometa na području Republike Hrvatske za 2022. godinu. Predmet Poziva su projekti koji su u funkciji povećanja razine sigurnosti cestovnog prometa, a za koje se može osigurati financijska potpora iz sredstava Nacionalnog plana sigurnosti cestovnog prometa Republike Hrvatske za razdoblje od 2021. do 2030.

Pravo podnošenja prijave po Pozivu imaju pravne osobe i nevladine, neprofitne organizacije te znanstvene institucije koje imaju sjedište na području Republike Hrvatske.

Udio sredstava koji se za realizaciju projekta traži iz sredstava Nacionalnog plana sigurnosti cestovnog prometa Republike Hrvatske za razdoblje od 2021. do 2030. može iznositi najviše 70% ukupnog proračuna projekta.

Sufinancirat će se samo projekti koji se odnose na sljedeće skupine u prometu: vozače mopeda i motocikala te vozače bicikla.

Rok za dostavu prijava je 12. lipnja 2022. godine.

Više informacija možete pronaći OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci

Veličina teksta
Kontrast