29 tra 2022

„KONFERENCIJA O INDUSTRIJSKOJ TRANZICIJI HRVATSKIH REGIJA“ 29. TRAVNJA 2022. GODINE U OSIJEKU UZ MOGUĆNOST PRAĆENJA PROGRAMA ONLINE

Dana 29. travnja 2022. godine s početkom u 10 sati u Osijeku se održava „Konferencija o industrijskoj tranziciji hrvatskih regija“ koja će okupiti dionike iz javnog i privatnog sektora, s ciljem predstavljanja planova za industrijsku tranziciju te dosadašnjih iskustava i projekata koji će biti uključeni u Industrijsku tranziciju Hrvatske.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije nositelj je procesa industrijske tranzicije NUTS 2 regija u koji su uključene Jadranska, Sjeverna i Panonska Hrvatska.

Cilj provedbe industrijske tranzicije je jačanje regionalne konkurentnosti kroz aktivnosti pametne specijalizacije i jačanja pozicije regionalnog gospodarstva u globalnim lancima vrijednosti.

Transformacija industrije, u skladu s globalnim trendovima industrijskog razvoja i uvođenje strukturnih promjena u regionalna gospodarstva u fokusu su industrijske tranzicije te su od posebnog značaja za stvaranje kvalitetnih radnih mjesta i usmjeravanje gospodarskog rasta i razvoja hrvatskih regija.

Svi zainteresirani sadržaj mogu pratiti i putem prijenos uživo putem ove poveznice: https://youtu.be/ohdG86gRO9w

Više informacija o konferenciji možete pronaći OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci