29 tra 2022

DANOM OTVORENIH VRATA KOPRIVNIČKA GIMNAZIJA FRAN GALOVIĆ PROSLAVILA 116. ROĐENDAN

Župan Darko Koren, zamjenik župana Ratimir Ljubić, pročelnica Ana Mušlek i ravnateljica PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije Melita Birčić posjetili su Dan otvorenih vrata Gimnazije “Fran Galović” Koprivnica koja slavi 116. godišnjicu. Posjetitelje je dočekao ravnatelj škole Vjekoslav Robotić te ih proveo učionicama i brojnim programima, radionicama i izložbama koje su gimnazijalci u suradnji s nastavnicima pripremili za posjetitelje.

Ravnatelj Robotić zahvalio je Županiji na podršci te predstavio i neke od aktualnih projekata koje je Gimnazija trenutno provodi napomenuvši kako škola kontinuirano unaprjeđuje školske programe i izvannastavne aktivnosti kako bi učenici dobili što bolju naobrazbu za daljnje školovanje na fakultetima.

Župan je svim učenicima, nastavnicima i osoblju škole čestitao 116. rođendan te pohvalio odlične rezultate koje koprivnička gimnazija tradicionalno ostvaruje na natjecanjima, ali i na državnoj maturi koja uskoro očekuje maturante. Škola je po broju projekata i kvaliteti programa u samom državnom vrhu i na ponos je cijele županije, poručio je župan te dodao kako Županija cijeni izvrsnost i motivaciju nastavnika i učenika te da će i dalje biti snažan oslonac u razvoju i stvaranju najboljih uvjeta za rad.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci