13 tra 2022

OBJAVLJEN POZIV IZRADA BAZE PODATAKA DUBOKE GEOTERMALNE ENERGIJE

Peti Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Izrada baze podataka duboke geotermalne energije“ objavljen je 29. ožujka 2022. godine.

Poziv na dostavu projektnih prijedloga vrijedan je 200.000,00 EUR  te se odnosi se na projektne prijedloge kojima se planira razviti baza podataka duboke geotermalne energije, a koji mogu uključivati sljedeće aktivnosti:

  • Razvoj baze podataka za pohranu svih relevantnih podatke o dubokoj geotermalnoj energiji u Republici Hrvatskoj;
  • Razvoj online interaktivne GIS karte s prilagođenim grafičkim korisničkim sučeljem (eng. Graphical User Interface – GUI) koja pruža informacije iz skupova podataka duboke baze podataka geotermalne energije;
  • Upravljanje i administriranje projekta;
  • Promocija i povećanje vidljivosti aktivnosti.

Prihvatljivi prijavitelji u okviru ovog Poziva su svi pravni subjekti, javni ili privatni, komercijalne ili nekomercijalne organizacije te nevladine organizacije osnovane kao pravne osobe u Republici Hrvatskoj, a projektni partneri, osim hrvatskih, mogu uključivati i pravne osobe osnovane u državama donatorima (Norveškoj, Islandu i Lihtenštajnu).

Projekti ugovoreni u sklopu Poziva sufinanciraju se sredstvima Financijskog mehanizma Europskog gospodarskog prostora 2014. – 2021. u iznosu 100%.

Poziv na dostavu projektnih prijedloga otvoren je do 27. svibnja 2022. godine.

Svaki prijavitelj može podnijeti samo jedan projektni prijedlog u okviru ovog Poziva u ulozi Nositelja projekta.

Više informacija o Pozivu dostupno je OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci