30 ožu 2022

ONLINE RADIONICA: RAZVOJ DRUŠTVENOG KAPITALA U LOKALNOJ ZAJEDNICI TE MODELI PARTNERSTVA/SURADNJE OCD-A U ZAJEDNICI

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva otvorila je prijave na online radionicu „Razvoj društvenog kapitala u lokalnoj zajednici te modeli partnerstva/suradnje OCD-a u zajednici” koju će 14. travnja 2022. održati udruga SMART iz Rijeke.

Cilj ove online radionice je predstaviti pojam društvenog kapitala te utvrditi kako različite organizacije mogu doprinijeti povećanju razine društvenog kapitala lokalne zajednice i, istovremeno, podržati vlastiti razvoj, povećati učinkovitost rada te osnažiti svoj utjecaj u lokalnoj zajednici kroz moguće konkretne aktivnosti i projekte u tom području. U drugom dijelu radionice posebna pažnja bit će posvećena definiranju ključnih koraka, oblika, prilika i izazova za uspostavljanje i razvoj unutarsektorske i međusektorske suradnje i partnerstva.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama (udruga SMART, Udruga „MI“- Split, Centar za civilne inicijative, ACT grupa, DKolektiv – organizacija za društveni razvoj) održava radionice u sklopu Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica.

Više informacija dostupno je OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci