30 ožu 2022

ONLINE RADIONICA: CROWDFUNDING KAMPANJA KAO INOVATIVNI MODEL PRIKUPLJANJA SREDSTAVA

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva otvorila je prijave na online radionicu “Inovativni modeli prikupljanja sredstava za djelovanje organizacija civilnoga društva – Crowdfunding” koju će 12. travnja 2022. održati udruga ACT grupa i Čakovca.

Crowdfunding kampanje alternativni su mehanizmi financiranja koji omogućuju pojedincima i organizacijama da svoje ideje predstave cijelom svijetu te ih realiziraju bez korištenja tradicionalnih načina zaduživanja. Ova radionica namijenjena je predstavnicima OCD-a bez ili s površnim poznavanjem crowdfundinga. Cilj edukacije je sudionicima prezentirati crowdfunding na pristupačan i interaktivan način te ih educirati o osnovnoj terminologiji, zahtjevima i mogućnostima koji su na raspolaganju budućim crowdfunderima. Na radionici ćemo naučiti što je crowdfunding – povijest, tipovi, stanje u Hrvatskoj, što su osnovni elementi strategije i tijeka kampanje, što su ciljne skupine i perkovi, koja je razlika između pojedinih platformi, što su osnovni elementi promocije, koja je uloga društvenih medija i PR-a.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama (udruga SMART, Udruga „MI“- Split, Centar za civilne inicijative, ACT grupa, DKolektiv – organizacija za društveni razvoj) održava radionice u sklopu Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica.

Više informacija dostupno je OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci