02 ožu 2022

PROJEKTNI TIM CENTRA KOMPETENTNOSTI ODRŽAO RADNI SASTANAK

Logo projekta Uz PORU po potporu

U prostorijama Županijske uprave danas je održan radni sastanak Projektnog tima Centra kompetentnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji. Sudionicima sastanka uvodno se obratio pročelnik UO za financije, proračun i javnu nabavu,  ujedno i voditelj projekta Darko Masnec koji je kazao kako radovi na dva školska objekta – Obrtničkoj školi u Koprivnici i Strukovnoj školi Đurđevac napreduju sukladno planovima i predviđenoj dinamici.

Na sastanku je bilo riječi i o provođenju postupka javne nabave opreme u okviru projekata Centar kompetentnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji i Razvoj kompetencija kroz učenje temeljeno na radu te stručnim edukacijama za ciljane skupine učenike i nastavnike.  Također je bilo riječi i o organizaciji dana otvorenih vrata koji se planiraju za ožujak i svibanj u koprivničkoj Obrtničkoj školi i đurđevačkoj Strukovnoj školi.

Podsjetimo, projektom Centra kompetentnosti ukupne vrijednosti 70 milijuna kuna, Koprivnica i Đurđevac dobit će mjesta izvrsnosti strukovnog obrazovanja i osposobljavanja, a cilj je modernizirati srednje strukovno obrazovanje i uskladiti ga s potrebama tržišta rada te povećati zapošljavanje učenika. U Centru će se provoditi programi redovitog strukovnog obrazovanja, stručnog usavršavanja i cjeloživotnog obrazovanja te drugi oblici formalnog i neformalnog obrazovanja.

Izvor: Koprivničko-križevačka županija

Lenta - Europska unija - Europski strukturni i investicijski fondovi - Operativni program Konkurentnost i kohezija - Razvojna agencija PORA KKŽ

 

„Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj“

„Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije“.

 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci