07 velj 2022

SASTANAK PROJEKTNIH TIMOVA U OKVIRU PROVEDBE DVAJU PROJEKATA VEZANIH ZA KOPRIVNIČKI OBITELJSKI CENTAR

U petak 4. veljače 2022. u prostorijama Centra za socijalnu skrb Koprivnica, koji je i njihov nositelj, održan je sastanak projektnih timova u okviru provedbe dvaju projekata („Uspostava Podružnice obiteljskog centra Centra za socijalnu skrb Koprivnica kao podrška procesu deinstitucionalizacije“ i „Obiteljski centar kao mjesto podrške“) financiranih iz Europskog fonda za regionalni razvoj i Europskog socijalnog fonda, vrijednosti ukupno 8,5 milijuna kuna, a  kojima se nastoje riješiti infrastrukturna i kadrovska pitanja koprivničkog Obiteljskog Centra.

Ravnatelj Danijel Rušak i predstojnica  Podružnice Obiteljskog centra Silvija Čavić na sastanku su nazočne još jedanput upoznali kako se Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike pozitivno očitovalo na zahtjev za osiguranjem dodatnih sredstava povezanih s povećanjem cijena infrastrukturnih/građevinskih radova, a potrebnih za rekonstrukciju zgrade u sklopu koprivničkog Kampusa, u kojem bi trebalo biti buduće sjedište Obiteljskog centra.

Na sastanku su analizirane projektne aktivnosti i zaključeno je kako je ponovljeni postupak javne nabave rekonstrukcije zgrade utjecao na vremenske okvire pojedinih projektnih aktivnosti. Zbog toga je na sastanku prilagođavan Plan nabave, a o čemu će se obavijestiti PT 2 kako bi on bio i službeno izmijenjen.

S predstavnicama PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije, Idom Kovač Očenašek i Tamarom Mikulinjak, koje pružaju stručnu pomoć u provedbi projekata, na sastanku su razmatrana i određena administrativna pitanja vezana uz evidentiranje i izvještavanje.

Sudionici sastanka razgovarali su i o planovima za naredno razdoblje te su raspoređene zadaće u pogledu budućih aktivnosti. Razmatrani su mogući termini održavanja Početne konferencije za projekt „Obiteljski centar kao mjesto podrške“, a kao najpogodniji ocijenjeni su oni u mjesecu travnju.

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: Koprivničko-križevačka županija

Lenta - Europska unija - Europski strukturni i investicijski fondovi - Operativni program Konkurentnost i kohezija - Razvojna agencija PORA KKŽ

„Projekte je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj i Europskog socijalnog fonda“

 Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije

 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci