04 sij 2022

GRAD KOPRIVNICA OBJAVIO PILOT JAVNI POZIV ZA SUFINANCIRANJE PROJEKTA KULTURNIH I KREATIVNIH INDUSTRIJA

Grad Koprivnica objavio je pilot Javni poziv za sufinanciranje projekta kulturnih i kreativnih industrija.

Glavni cilj Javnog poziva je doprinijeti promociji područja kao atraktivno kulturno/kreativno središte sjeverozapadne Hrvatske.

Ukupna planirana vrijednost Javnog poziva iznosi 70.000,00 kuna te je ujedno to najveći iznos koji prijavitelj može zatražiti.

Grad Koprivnica odobrit će i ugovoriti 1 projekt s najviše ostvarenih bodova.

Prihvatljivi prijavitelj su:

  • pravna osoba koja djeluje u kreativnoj i kulturnoj industriji (umjetnost, glazba, izvedbene umjetnosti, dizajn, film, fotografija i slično) sa sjedištem u gradu Koprivnici;
  • fizička osoba registrirana za obavljanje djelatnosti u kreativnoj i kulturnoj industriji (umjetnički obrti i slično) sa sjedištem u gradu Koprivnici;
  • pravna ili fizička osoba registrirana za obavljanje IT djelatnosti sa sjedištem u gradu Koprivnici.

Prijavitelji za partnere obavezno moraju uključiti minimalno 2 pravne ili fizičke osobe sa sjedištem/prebivalištem u Koprivnici a koje su sljedećeg zanimanja: snimatelj, fotograf, dizajner, scenograf, glazbenik, glumac, redatelj, producent, IT stručnjak, slikar, književnik, freelancer i slična kulturno/kreativna zanimanja.

Ostali partneri na projektu, ukoliko ne djeluju i nemaju sjedište u gradu Koprivnici, a od iznimnog značaja su za kvalitetu projekta uz dodatna i jasna obrazloženja mogu biti izvan grada Koprivnice.

Rok za prijavu na Javni poziv traje do 04. ožujka 2022. godine.

Više informacija o navedenom možete vidjeti OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci