16 pro 2021

USPJEŠNOM SURADNJOM OPĆINE DRNJE I RAZVOJNE AGENCIJE PORE KKŽ PRIJAVLJEN PROJEKT „REKONSTRUKCIJA PARKA U NASELJU DRNJE“ UKUPNE VRIJEDNOSTI 407.273,50 KUNA

Logo projekta Uz PORU po potporu

U okviru otvorenog natječaja LAG-a Podravina za tip operacije 3.1.1. „Ulaganje u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo“ iz Programa ruralnog razvoja, uspješnom suradnjom Općine Drnje i Razvojne agencije PORE KKŽ prijavljen je projekt pod nazivom „Rekonstrukcija parka u naselju Drnje“. Ukupna vrijednost projekta je 407.273,50 kuna.

Glavni cilj projekta je rekonstrukcija parka u naselju Drnje. Rekonstrukcijom parka planirana je izvedba pješačkih staza, klupa, koševa za smeće i pozornice, a što će izravno doprinijeti povećanju atraktivnost parka i poboljšanju kvalitete provođenja slobodnog vremena lokalnog stanovništva i svih posjetitelja naselja Drnje.

Za pripremu navedenog projekta stručna pomoć je pružena u okviru projekta „UZ PORU PO POTPORU“ temeljem kojeg Razvojna agencija PORA KKŽ kontinuirano pruža stručnu pomoć u pripremi i provedbi projekata financiranih iz ESI fondova javnopravnim tijelima s područja Koprivničko-križevačke županije.

 

Lenta - Europska unija - Europski strukturni i investicijski fondovi - Operativni program Konkurentnost i kohezija - Razvojna agencija PORA KKŽ

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci