12 stu 2021

EUROPE DIRECT CENTAR KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE NA 23. OBRTNIČKOM I GOSPODARSKOM SAJMU KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE

Dana 12. studenog 2021. godine Europe Direct Koprivničko-križevačke županije sudjelovao je na 23. Obrtničkom i gospodarskom sajmu Koprivničko-križevačke županije. Informirali smo sudionike i građane o aktivnostima Europe Direct centra Koprivničko-križevačke županije te ih upoznali s višejezičnom digitalnom platformom – mjesto na kojem građani i građanke mogu razmjenjivati ideje i slati doprinose putem interneta, koji će se prikupljati, analizirati, pratiti i objavljivati tijekom cijelog trajanja konferencije. Razgovor sa sudionicima održao se u okviru Konferencije o budućnosti Europe.

Ovogodišnji sajam održavati će se u periodu od 12. do 14. studenoga 2021. godine na prostoru Strossmayerovog i Nemčićevog trga u Križevcima. Sajam okuplja oko 70-ak  izlagača iz cijele Hrvatske i prilika je za sve posjetitelje da podrže naše obrtnike kupnjom domaćih i tradicionalnih proizvoda.

Projekt EUROPE DIRECT Centra Koprivničko-križevačke županije odobren je za financiranje u okviru Poziva na podnošenje prijedloga za odabir partnera koji će voditi EUROPE DIRECT u razdoblju 2021.-2025. Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj potpisalo je petogodišnji sporazum s POROM Regionalnom razvojnom agencijom Koprivničko-križevačke županije koja će kao nositelj projekta djelovati kao član mreže Europe Directa u Hrvatskoj, a koja je dio sveeuropske mreže centara koji približavaju Europu ljudima na terenu i potiču ih da se uključe u rasprave o budućnosti EU-a.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci