15 ruj 2021

GLASUJTE ZA NAJBOLJI EU PROJEKT U HRVATSKOJ 2021.

Najbolji EU projekt

Jutarnji list u suradnji s Hrvatskom zajednicom županija, Uredom Europskog parlamenta u Hrvatskoj i projektom Župan.hr uz pokroviteljstvo Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU provodi Izbor za najuspješnije EU projekte u Republici Hrvatskoj s ciljem povećanja razine osviještenosti građana o dosadašnjem uspješnom korištenju sredstava EU i predstavljanja brojnih uspješnih lokalnih EU projekata.

Pobjednici će biti izabrani prema kategorijama:

  • Doprinos lokalnoj i regionalnoj zajednici
  • Doprinos prekograničnoj suradnji
  • Doprinos znanosti i inovacijama
  • Doprinos poduzetništvu
  • Najuspješniji projekt prema izboru javnosti

Iz Koprivničko-križevačke županije kandidirana su dva projekta. U kategoriji Doprinos lokalnoj i regionalnoj zajednici  kandidiran je projekt Partnerstvo za sve 2. Ukupna vrijednost projekta je 1.999.427,02 kuna, a cilj projekta je doprinijeti zapošljivosti dugotrajno nezaposlenih, žena i mladih do 29 godina na tržištu rada Koprivničko-križevačke županije kroz provedbu inovativnih lokalnih inicijativa za poticanje zapošljavanja.

U kategoriji Doprinos poduzetništvu kandidiran je projekt Opremanje Razvojnog centra i tehnološkog parka Križevci. Ukupna vrijednost projekta je 1.617.437,12 kuna, a cilj projekta je podići razinu konkurentnosti poduzeća Sjeverozapadne Hrvatske na temelju „pametne“ specijalizacije regije i podizanja kompetencija stanovništva te pokrenuti održivi ekonomski rast, pozitivnu poduzetničku klimu i rast zapošljavanja na širem području Križevaca (Koprivničko-križevačka županija) s orijentacijom na djelatnosti visoke dodane vrijednosti, dok je specifični cilj razvoj i poboljšanje kvalitete poduzetničko poslovne infrastrukture u gradu Križevcima.

Glasovanje za najuspješniji projekt je otvoreno od 13. rujna do 20. rujna 2021. godine.

OVDJE možete vidjeti sve nominirane projekte, kao i glasati za najbolji EU projekt.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci