21 lip 2021

HAMAG-BICRO-POČETNA KONFERENCIJA PROJEKTA BOND 2 I OSNIVAČKA SKUPŠTINA MREŽE POTPORNIH INSTITUCIJA

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije – HAMAG-BICRO organizirala je trodnevnu konferenciju povodom početka druge faze projekta Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija BOND2, okupivši predstavnike poduzetničkih potpornih institucija (PPI), članove Mreže BOND. U okviru konferencije održana je osnivačka skupština udruge Mreža poduzetničkih potpornih institucija – Mreža BOND i jednoglasno je usvojen Statut Udruge koja okuplja poduzetničke potporne institucije iz različitih dijelova Republike Hrvatske. 

Prva faza projekta BOND provedena je od 2017. do 2019. godine. Druga faza provedbe projekta predviđena je do svibnja 2023. godine. Projekt je sufinanciran u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

U okviru konferencije održane su i radionice na temu razvoja novih usluga za poduzetnike, standardizacije usluge savjetovanja poduzetnika u rastu i razvoju te na temu jačanja kompetencija zaposlenika PPI-jeva, članova Mreže BOND. 

Više informacija o navedenom možete pronaći OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci