10 lip 2021

POZIV ZA PREDLAGANJE PROGRAMA JAVNIH POTREBA IZ PODRUČJA GOSPODARSTVA, POLJOPRIVREDE I RURALNOG RAZVOJA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE ZA 2021. GODINU

Koprivničko – križevačka županija objavljuje Poziv za predlaganje programa javnih potreba iz područja gospodarstva, poljoprivrede i ruralnog razvoja Koprivničko-križevačke županije za 2021. godinu.

Osnovni cilj Natječaja za financiranje programa i projekta udruga iz područja gospodarstva, poljoprivrede, ruralnog razvoja i šumarstva koji su od interesa za Koprivničko-križevačku županiju za 2021. godinu je osnaživanje sektora civilnog društva za provođenje projekata i programa koji su od osobitog interesa za opće/javno dobro u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Specifični ciljevi ovog Poziva odnose se na:

  1. Osnaživanje kapaciteta organizacije civilnog društva za provođenje projekata/programa koji doprinose kvaliteti života stanovnika Koprivničko-križevačke županije;
  2. Potpora inovativnim projektima/programima koji aktivno doprinose razvoju ruralnog prostora Koprivničko-križevačke županije.

Ukupna raspoloživa sredstva za financiranje projekata i programa javnih potreba iz područja gospodarstva, poljoprivrede, ruralnog razvoja i šumarstva Koprivničko-križevačke županije osigurana su u proračunu Koprivničko-križevačke županije za 2021. godinu u iznosu od 240.000,00 kuna.

Projekt ili program koji ostvari pravo na donaciju temeljem postavljenih kriterija za ocjenjivanje kvalitete projekata i programa, može ostvariti potporu u iznosu od minimalno 5.000 kuna do maksimalno 50.000 kuna.

Rok za prijavu na poziv je 09. srpnja 2021. do 15,00 sati.

Više informacija dostupno je OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci