02 lip 2021

OBJAVLJEN JAVNI POZIV ZA SUFINANCIRANJE PROJEKATA SREDSTVIMA SAVEZA ALPE JADRAN ZA 2021. GODINU

Javni poziv za sufinanciranje projekata sredstvima Saveza Alpe Jadran  otvoren je od 01. lipnja do 30. rujna 2021. godine.

Na Javni poziv mogu se javiti organizacije koje provode međunarodni projekt u koji su kao partneri uključene minimalno tri organizacije iz tri regije/države članice Saveza (Austrija, Slovenija, Mađarska i Hrvatska), odnosno s područja 11 regija članica Saveza koje obuhvaćaju Koprivničko-križevačku, Varaždinsku, Međimursku, Krapinsko-zagorsku, Primorsko-goransku, Istarsku županiju, austrijske pokrajine – Koruška, Štajerska i Gradišće, Vas iz Mađarske te Republiku Sloveniju.

Zainteresirani prijavitelji svoj projektni prijedlog moći će prijaviti u okviru područja: Umjetnost i kultura, Prevencija nepogoda, Gospodarstvo, Energija i okoliš, Jednake mogućnosti, Europa, Zdravstvo, Inkluzija, Cjeloživotno učenje, Ruralni razvoj i etnička baština, Sport i Turizam.

Sve projektne prijave moraju biti poslane odgovornoj Tematskoj koordinacijskoj točki (TCP) zaključno do 30. rujna 2021. godine do 23,59 sati. Adrese TCP-a navedene su na prijavnom obrascu kao i na sljedećoj web poveznici: http://alps-adriatic-alliance.org/organization-and-addresses/thematic-coordination-points/.

Organizacije civilnog društva koje ostvare financiranje svojih projekata sredstvima Saveza Alpe Jadran u okviru Tematske koordinacijske točke (TCP) Ruralni razvoj i etnička baština koja je u nadležnosti Koprivničko-križevačke županije, imaju mogućnost ostvariti i sufinanciranje od strane Koprivničko-križevačke županije putem javnog poziva koji će biti objavljen tijekom mjeseca listopada.

Prijavni obrazac kao i tekst poziva možete pronaći na službenoj stranici Koprivničko-križevačke županije na sljedećoj web poveznici: https://kckzz.hr/objavljen-javni-poziv-za-sufinanciranje-projekata-sredstvima-saveza-alpe-jadran-za-2021-godinu/.

Detaljnije informacije zainteresirani mogu potražiti u Službi ureda župana na broj telefona 048/658-127 ili putem e-mail adrese [email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci