07 svi 2021

U PROSTORIMA RAZVOJNE AGENCIJE PORE KKŽ ODRŽAN 9. SASTANAK PROJEKTNIH PARTNERA U OKVIRU PROJEKTA „PROMICANJE ODRŽIVOG RAZVOJA PRIRODNE BAŠTINE OPĆINE LEGRAD“

Logo projekta Promicanje održivog razvoja prirodne baštine Općine Legrad

Dana 07. svibnja 2021. godine u prostorima Razvojne agencije PORE KKŽ održan je deveti po redu sastanak projektnih partnera u okviru projekta „Promicanje održivog razvoja prirodne baštine Općine Legrad“ koji se financira iz Europskog fonda za regionalni razvoj, temeljem Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

Na sastanku su sudjelovali predstavnici projektnih partnera Općine Legrad, Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode na području Koprivničko-križevačke županije i Razvojne agencije PORE KKŽ.

S obzirom da je trajanje projekta do 31. svibnja 2021. godine i uglavnom su aktivnosti u projektu odrađene, razgovaralo se o aktivnostima koje još predstoje a to su nekoliko planiranih  radionice za dionike, aktivnosti koje se odnose na informiranje javnosti o projektu kao što su objave članaka u novinama i portalima te utvrđivanje termina održavanja završne konferencije kojom će se i formalno obilježiti završetak uspješne provedbe projekta.

 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci