28 tra 2021

ODRŽAN WEBINAR NA TEMU „JAVNA NABAVA U PROJEKTIMA FINANCIRANIM IZ EU FONDOVA IZ PERSPEKTIVE EX POST KONTROLE I FINANCIJSKIH KOREKCIJA“

Logo projekta Uz PORU po potporu

U okviru provedbe projekta „UZ PORU PO POTPORU“ u utorak, 27. travnja 2021. godine u organizaciji Razvojne agencije PORE KKŽ održan je još jedan webinar na temu „Javna nabava u projektima financiranim iz EU fondova iz perspektive ex post kontrole i financijskih korekcija“ namijenjen predstavnicima jedinica lokalne i regionalne samouprave, javnih institucija te ostalih javnopravnih tijela s područja Koprivničko-križevačke županije. Navedeni webinar je ujedno bila i in-house edukacija namijenjena zaposlenicima Razvojne agencije PORE KKŽ koji posjeduju certifikat iz područja javne nabave. Cilj webinara bio je jačanje kapaciteta zaposlenika jedinica lokalne i regionalne samouprave, javnih institucija te ostalih javnopravnih tijela s područja Koprivničko-križevačke županije iz područja EU fondova te jačanje kapaciteta zaposlenika Razvojne agencije PORE KKŽ.

Webinaru je prisustvovalo 25 sudionika koji su slušali o temama vezanim uz dokumentaciju o nabavi – najčešće pogreške komentirane u ex-ante provjerama, najčešćim pogreškama tijekom pregleda i ocjene ponuda, pogreškama koje se dešavaju tijekom izvršenja ugovora te upoznavanje s COCOF smjernicama i primjerima.

Projekt „UZ PORU PO POTPORU“ u iznosu od 20.016.687,79 kn odobren je za financiranje u okviru Poziva za iskaz interesa za dodjelu bespovratnih sredstava iz Prioritetne osi 10 – Tehnička pomoć Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.“ za nastavak aktivnosti regionalnih koordinatora. U narednom periodu će biti organizirano još nekoliko webinara za jačanje kapaciteta zaposlenika jedinica lokalne i regionalne samouprave, javnih institucija te ostalih javnopravnih tijela s područja Koprivničko-križevačke županije iz područja EU fondova, kao i za zaposlenike regionalnog koordinatora Razvojne agencije PORE KKŽ.

Lenta - Europska unija - Europski strukturni i investicijski fondovi - Operativni program Konkurentnost i kohezija - Razvojna agencija PORA KKŽ

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci