16 tra 2021

NA ESF.PLATFORMI OTVORENE PRIJAVE NA DVIJE NOVE RADIONICE O PROVEDBI PROJEKATA FINANCIRANIH IZ JAVNIH IZVORA

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva danas je otvorila prijave na dvije online radionice koje će 27. i 29. travnja održati suradne organizacije Nacionalne zaklade, Centar za civilne inicijative iz Zagreba i udruga Smart iz Rijeke:

  • online radionica na temu “Osiguranje kvalitetne provedbe projekata financiranih iz javnih izvora”, 27. travnja od 10 do 12 sati, u organizaciji Centra za civilne inicijative iz Zagreba. Poveznicu za prijavu možete pronaći OVDJE.
  • online radionica na istu temu “Osiguranje kvalitetne provedbe projekata financiranih iz javnih izvora”, 29. travnja od 10 do 13 sati, u organizaciji udruge Smart iz Rijeke. Poveznicu za prijavu možete pronaći OVDJE.

Sudionici radionice steći će znanja o osnovnim postupcima provedbe projekata iz javnih izvora te upoznati najčešće pogreške i teškoće s kojima se udruge susreću u RH i kako iz izbjeći. Bit će predstavljeni primjeri vođenja projekata na lokalnoj, regionalnoj, nacionalnoj i europskoj razini, stjecanje i očuvanje ugleda organizacije s obzirom na praćenje provedbe, evaluaciju i izvještavanje javnosti.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva organizira radionice u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama u sklopu Zakladinog Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja.

Više informacija dostupno je OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci