31 ožu 2021

USPJEŠNA SURADNJA OPĆINE LEGRAD I RAZVOJNE AGENCIJE PORE KKŽ – PRIJAVLJEN PROJEKT UKUPNE VRIJEDNOSTI 562.427,50 KN

Logo projekta Uz PORU po potporu

Uspješnom suradnjom Općine Legrad  i Razvojne agencije PORE KKŽ, prijavljen je projekt „Izgradnja teniskog i odbojkaškog igrališta u Legradu“ ukupne vrijednosti 562.427,50 kuna. Projektni prijedlog prijavljen je na Natječaj LAG-a Mura-Drava 2P1-M1 “Razvoj i modernizacija društvene infrastrukture”.

Cilj projekta je unaprijediti društveni i sportski život u Općini Legrad te promocija zdravijeg načina života kroz rekreaciju i sportske aktivnosti na otvorenom. Izgradnjom teniskog i odbojkaškog igrališta stvorit će se potrebni preduvjeti za rast i razvoj postojećih sportskih udruga, a ujedno će se otvoriti mogućnosti i za razvoj novih sportskih udruga. Mladima će se pružiti mogućnost bavljenja  rekreacijom čime se promiče aktivan način života koji doprinosi zdravlju i boljoj socijalnoj uključenosti stanovništva.

Razvojna agencija PORA KKŽ je pružala stručnu pomoć u pripremi ovog projekta u okviru projekta „UZ PORU PO POTPORU“ odobrenog za financiranje u okviru Poziva za iskaz interesa za dodjelu bespovratnih sredstava iz Prioritetne osi 10 – Tehnička pomoć Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.“ za nastavak aktivnosti regionalnih koordinatora.

 

Lenta - Europska unija - Europski strukturni i investicijski fondovi - Operativni program Konkurentnost i kohezija - Razvojna agencija PORA KKŽ

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci