31 ožu 2021

MAPIRANJE ORGANIZACIJA CIVILNOGA DRUŠTVA U OKVIRU PROJEKTA SCOPE – ZNANOST SPAJA LJUDE

U sklopu projekta  SCOPE – Znanost spaja ljude provodi se uspostava tematske mreže “STEM kao pokretač društva”.

Cilj  projekta jest stvoriti umreženo djelovanje svih relevantnih dionika u svrhu stvaranja poticajnog okruženja za razvoj i unapređenje STEM područja u smislu jačanja kapaciteta i suradnje organizacija civilnog društva te zajedničkog djelovanja svih dionika u oblikovanju javnih politika u području STEM-a. Mrežu će činiti predstavnici svih sektora, dok je ovaj upitnik prvi korak ka mapiranju organizacija civilnoga društva koje će se uključiti u mrežu, kao i organizacija koje se ne bave STEM-om kao okosnicom djelovanja, ali vide prostor za suradnju s organizacijama čije je djelovanje usmjereno na STEM.

Prvi korak ka mapiranju organizacija civilnoga društva koje će se uključiti u mrežu, kao i organizacija koje se ne bave STEM-om kao okosnicom djelovanja, ali vide prostor za suradnju s organizacijama čije je djelovanje usmjereno na STEM, je ispunjavanje upitnika od strane OCD-ova.

U prilogu se nalazi kratki upitnik vezan uz pokretanje suradnje između organizacija koje se bave STEM-om te uspostavi tematske mreže u STEM području.

Podaci prikupljeni ovim upitnikom koristit će se, uz pristanak, za izradu adresara organizacija civilnog društva koje se bave STEM područjem u cilju uspostave mreže te suradnje s drugim dionicima.

Upitnik možete pronaći OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci