30 ožu 2021

OBJAVLJEN PRVI SET PITANJA I ODGOVORA TE DATUM ODRŽAVANJA INFORMATIVNE RADIONICE U SKLOPU POZIVA „POBOLJŠANJE PRISTUPA RANJIVIH SKUPINA TRŽIŠTU RADA U SEKTORU TURIZMA I UGOSTITELJSTVA II“

Ministarstvo turizma i sporta objavilo je pitanja i odgovore u sklopu Poziva “Poboljšanje pristupa ranjivih skupina tržištu rada u sektoru turizma i ugostiteljstva II”. U okviru Poziva financirat će se socijalno uključivanje osoba s invaliditetom na tržište rada u sektor turizma i ugostiteljstva te jačanje ljudskih kapaciteta u sektoru. Provedbom ovog poziva ciljna skupina osoba s invaliditetom bit će lakše zapošljiva i konkurentnija na tržištu rada, a sektor će se dodatno ojačati kvalitetno osposobljenim ljudskim potencijalom u skladu s potrebama tržišta rada. Pitanja i odgovori dostupni su OVDJE.

Također, Ministarstvo turizma i sporta će 8. travnja 2021. održati online informativnu radionicu u okviru Poziva „Poboljšanje pristupa ranjivih skupina tržištu rada u sektoru turizma i ugostiteljstva II.“ s početkom u 10:30 sati. Na radionici mogu sudjelovati najviše 2 predstavnika po ustanovi koji će izravno biti uključeni u pripremu projekata. Prijave za informativnu radionicu dostupne su do utorka 6. travnja 2021. godine do 15 sati na poveznici.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci