19 ožu 2021

ODRŽAN WEBINAR NA TEMU „GRAĐEVINSKI RADOVI I JAVNA NABAVA – PRAKSA U REPUBLICI HRVATSKOJ“

Logo projekta Uz PORU po potporu

U okviru provedbe projekta „UZ PORU PO POTPORU“ u četvrtak, 18. ožujka 2021. godine u organizaciji Razvojne agencije PORE KKŽ održan je webinar na temu „Građevinski radovi i javna nabava – praksa u Republici Hrvatskoj“ namijenjen predstavnicima jedinica lokalne i regionalne samouprave, javnih institucija te ostalih javnopravnih tijela s područja Koprivničko-križevačke županije. Navedeni webinar je ujedno bila i in-house edukacija namijenjena zaposlenicima Razvojne agencije PORE KKŽ koji posjeduju certifikat iz područja javne nabave. Cilj webinara bio je jačanje kapaciteta zaposlenika jedinica lokalne i regionalne samouprave, javnih institucija te ostalih javnopravnih tijela s područja Koprivničko-križevačke županije iz područja EU fondova te jačanje kapaciteta zaposlenika Razvojne agencije PORE KKŽ.

Webinaru je prisustvovalo 25 sudionika koji su imali priliku saznati kako izraditi dokumentaciju o nabavi i provesti postupak javne nabave sukladno propisima i praksi u RH (izrada dokumentacije o nabavi sukladno Zakonu o javnoj nabavi i propisima iz područja gradnje, građevinski radovi, primjeri iz prakse), kako provesti pregled i ocjenu ponuda kroz praksu te izvršenje ugovora.

Podsjećamo da je projekt „UZ PORU PO POTPORU“ u iznosu od 20.016.687,79 kn odobren za financiranje u okviru Poziva za iskaz interesa za dodjelu bespovratnih sredstava iz Prioritetne osi 10 – Tehnička pomoć Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.“ za nastavak aktivnosti regionalnih koordinatora. U narednom periodu će biti organizirano još nekoliko webinara za jačanje kapaciteta zaposlenika jedinica lokalne i regionalne samouprave, javnih institucija te ostalih javnopravnih tijela s područja Koprivničko-križevačke županije iz područja EU fondova, kao i za zaposlenike regionalnog koordinatora Razvojne agencije PORE KKŽ.

ODRŽAN WEBINAR NA TEMU „GRAĐEVINSKI RADOVI I JAVNA NABAVA – PRAKSA U REPUBLICI HRVATSKOJ“

Lenta - Europska unija - Europski strukturni i investicijski fondovi - Operativni program Konkurentnost i kohezija - Razvojna agencija PORA KKŽ

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci