15 ožu 2021

OBJAVLJENA MREŽNA STRANICA „STAY SAFE IN CROATIA“ – MINISTARSTVO TURIZMA I SPORTA

Ministarstvo turizma i sporta objavilo je mrežnu stranicu „Stay safe in Croatia“ gdje su kroz projekt Safe stay in Croatia osmišljeni protokoli poslovanja i postupanja s korisnicima u svim turističkim i s turizmom povezanim djelatnostima.

Oznaka Safe Stay in Croatia dodjeljuje se besplatno dionicima iz hrvatskog turističkog sektora i ostalima koji su dio lanca putovanja, poput prijevoznika, zračnih luka, kolodvora, nautičkih luka i marina, koji se prijave u sustav te ispune prijamni obrazac kojim potvrđuju i jamče poštivanje i provođenje aktualnih zdravstvenih i sigurnosnih preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. 

Oznaka Safe stay in Croatia gostima omogućava lakše prepoznavanje destinacija, pružatelja smještaja, prijevoza, turističkih atrakcija i slično koji su usvojili nacionalne i svjetske standarde zdravstvene i higijenske zaštite. 

Vidljivo istaknuta oznaka Stay safe in Croatia pruža informaciju svim posjetiteljima da turistički objekt njihovog interesa djeluje prema aktualnim preporukama Svjetskog vijeća za putovanja i turizam te Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Više informacija o navedenom dostupno je OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci