09 ožu 2021

INFO DANI O NATJEČAJIMA ZA DODJELU FINANCIJSKIH SREDSTAVA PROJEKTIMA I PROGRAMIMA ORGANIZACIJA CIVILNOGA DRUŠTVA IZ JAVNIH IZVORA U 2021. GODINI

Ured za udruge u suradnji s tijelima državne uprave – davateljima financijskih sredstava iz javnih izvora organizira Info dane o natječajima za financiranje projekata i programa organizacija civilnoga društva iz sredstava Državnog proračuna RH i fondova EU u 2021. godini.

Info dani 2021. zbog epidemiološke situacije održat će se u potpunosti online, putem video prijenosa na YouTube kanalu Ureda za udruge 11. i 12. ožujka 2021. godine.

Info dani će se prenositi i uživo putem You Tube kanala kako bi se omogućilo informiranje i aktivno sudjelovanje što većeg broja zainteresiranih. Za praćenje Info dana putem prijenosa uživo nije potrebna prijava. Web adresa putem koje će se moći pristupiti prijenosu uživo je: https://www.youtube.com/user/Uredzaudruge/live, a adresa e-pošte putem koje će zainteresirani u realnom vremenu moći postavljati pitanja predstavnicima davatelja bespovratnih sredstava je: [email protected].

Više informacija možete pronaći OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci