04 ožu 2021

VIRTUALNA KONFERENCIJA „ZAMIŠLJANJE BUDUĆNOSTI EUROPSKIH RURALNIH PODRUČJA“

Europska mreža za ruralni razvoj (ENRD), u suradnji s Europskom komisijom, organizira virtualnu konferenciju “Rural Vision Week: Imagining the future of Europe’s rural areas”.

Rural Vision Week događat će se između 22. i 26. ožujka 2021. godine.

Ovaj interaktivni događaj uključivat će prezentacije i rasprave na visokoj razini, tržnicu, radionice i “nekonvencionalne aktivnosti”. Sudjelovat će europski dionici i pokušati zajedno pridonijeti pripremi dugoročne vizije o budućnost ruralnih područja EU-a. Dugoročnu viziju o budućnosti ruralnih područja EU bi trebala rezultirati Komunikacijom Europske komisije na ljeto 2021.

Rural Vision Week će imati “virtualne štandove” na tržnici “NAŠE SEOSKO”. Tijekom cijelog Rural Vision Weeka, ENRD će na svojoj mrežnoj stranici rezervirati prostor za ruralne dionike, lokalne zajednice, organizacije EU-a, istraživačke projekte i druge koji će predstaviti aspekte svoje ruralne vizije.

Nekonvencionalne radionice održat će se ujutro u četvrtak, 25. ožujka 2021. godine, pružit će prostor raznim dionicima i organizacijama zainteresiranim za ruralna područja da predstave svoje perspektive i poruke u okviru vlastite vizije o selu.

Prijave za organizaciju nekonvencionalnih prodavaonica su zatvorene.

Radni jezik događaja će biti engleski. Za plenarne sesije osigurat će se tumačenje na engleski, francuski, njemački, talijanski, poljski i španjolski. Uvodni plenarni sastanak bit će prevođen i na portugalski jezik.

Posjetite ENRD portal za dugoročnu ruralnu viziju i otkrijte brojne nadahnjujuće mreže i inicijative diljem Europe.

Više informacija o navedenom dostupno je OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci