26 velj 2021

OTVORENE PRIJAVE NA DVODNEVNU RADIONICU: UPRAVLJANJE VOLONTERIMA

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na stranici esf.platforma.civilnodrustvo.hr otvorila je prijave na novu dvodnevnu online radionicu koju će održati suradna organizacija Nacionalne zaklade, udruga Mi, 08. i 09. ožujka 2021. godine.

Cilj ove radionice je upoznati sudionike s ključnim koracima u pripremi volonterskog programa u njihovoj organizaciji, u skladu s ciklusom menadžmenta volonterskog programa i njihovim uključivanjem u organizacijski menadžment. Radionica je namijenjena organizacijama koje u svoj rad namjeravaju uključiti volontere ili za organizacije koje već rade s volonterima, a treba im podrška u koordinaciji rada s njima.

Radionicu organizira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama u sklopu Zakladinog Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja, a otvorene su predstavnicima udruga i svih drugih potencijalnih prijavitelja na pozive za dodjelu bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda i javnih izvora kako bi se osnažili organizacijski i stručni kapaciteti svih potencijalnih prijavitelja.

Prijave su otvorene do 05. ožujka 2021. godine.

Više informacija o radionici i poveznica na prijavu nalazi se OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci