26 sij 2021

OBAVIJEST O ELEKTRONIČKOM PODNOŠENJU EVIDENCIJE O POLJOPRIVREDNOJ PROIZVODNJI I PRODAJI (OPG-A I SOPG-A) TE EVIDENCIJE O PRUŽENIM USLUGAMA NA OPG-U PUTEM AGRONETA-A

Agencija za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju na svojim mrežnim stranicama omogućila je elektroničko popunjavanje i podnošenje Evidencije o poljoprivrednoj proizvodnji i prodaji vlastitih poljoprivrednih proizvoda (za OPG i SOPG) i Evidencije o pruženim uslugama na OPG-u putem AGRONET sustava.

Nositelji OPG-a popunjavaju navedeni obrazac Evidencije putem AGRONET sustava najkasnije do 15. svibnja tekuće godine za proizvodnju i prodaju u prethodnoj godini te za pruženu usluge na OPG-u u prethodnoj godini.

Nositelji SOPG-a popunjavaju navedeni obrazac Evidencije putem AGRONET sustava najkasnije do 15. svibnja tekuće godine za proizvodnju i prodaju u prethodnoj godini.

Nositelji OPG/SOPG-a dužni su Evidenciju za prethodnu kalendarsku godinu u pisanom zapisu čuvati najmanje dvije godine te je dati na uvid na traženje zakonom ovlaštenoj osobi. 

Više informacija o navedenom dostupno je OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci